Thaise Massage Zwijndrecht  thumbnail

Thaise Massage Zwijndrecht

Published Jul 16, 23
10 min read

Thaise Massage Zeist

Nu heb ik weer energie, vitaliteit en levenslust. Werkelijk waar een godswonder! Toen ik een tijd terug door de donkere nacht van mijn ziel ging, voelde ik mij zo eenzaam en verlaten, zelfs door het Goddelijke, de engelen, gidsen. Mijn waakvlammetje was bijna opgebrand. Maar godzijdank voel ik die verbinding met het Hogere weer, de natuur, mezelf en anderen.

Ik was altijd zoekende, naar genezing, naar verlichting, van de ene hulpverlener naar de andere. Niks kon echt beklijven, omdat in de onderstroom altijd dat gevoel bleef van “ik wil hier helemaal niet zijn”. Dat is weg. Het voelt alsof er een stevige basis is gelegd, en ik nu echt mag gaan helen.

B12 heeft mijn leven gered, mij wakker gekust en maakt de weg vrij voor verdere heling. Er bestaan geen woorden die mijn dankbaarheid kunnen uitdrukken. Dank je wel Bo, je was een Engel op mijn pad! Ik hoop zoooo dat je nog veel meer mensen mag bereiken. Oh wat gun ik dit een ieder.Die laatste ligt mij na aan het hart, omdat ik er zelf jaren in verbleef, en mensen zo afschuwelijk, hartverscheurend heb zien lijden (thaise massage zemst). Tuurlijk, trauma's uit het verleden neem je niet weg met B12, die mogen gelijktijdig met passende, compassievolle therapie verwerkt worden. Ik weet nu uit eigen ervaring dat je draagkracht en energie enorm toenemen door inname van B12, waardoor er een stevige basis wordt gelegd voor verdere heling.

Liefdevolle hartgedragen knuffel,Iris Spierts” (55 jaar) uit Eindhoven, Juli 2022 : “In het begin van 2018 voelde ik me al een tijdje niet super fit. Er was al een tijd sprake van te weinig balans in werk en privé (thaise massage poststraat lokeren). Ik ging ervan uit dat daar mijn klachten door veroorzaakt werden.

Thaise Massage Bredene

Dat moet omdat uw hoge bloeddruk uitermate risicovol is’. De enige concessie die gedaan werd, was dat ik een ander soort bloeddruk- verlagend medicijn kreeg. Ik heb daarna nog vaak aange- kaart dat ik me toch echt zieker ging voelen i. p.v. beter en dat ‘gewoon’ functioneren steeds moeilijker werd.

Ik las de bijsluiter vooraf en wist daardoor de bijwerkingen te benoemen en kreeg ze vervolgens ook - thaise massage sint amandsberg. Eind 2018 kreeg ik een enorme allergische reactie: gordelroos, netelroos, etc. etc. De reactie van de cardioloog was dat maar één procent van alle patiënten een dergelijke reactie op de medicijnen krijgt. Nog steeds niet doorhebbend dat ik die ene persoon was.

Doordat mijn hoge bloeddruk lang niet behandeld werd, is mijn hartspier minder elastisch geworden waardoor ik o. a (thaise massage gouda). blijvende klachten van benauwdheid heb na inspanning. In de zomer van 2019 heb ik toch nog een keer met de huisarts gebeld: mijn bloeddruk was zo hoog, ik kon amper functioneren. Gelukkig kwam ik bij een andere huisarts terecht die mijn verhaal wel serieus nam en zich verdiepte in mijn persoon-lijke omstandigheden.

Dit onderzoek legt de relatie tussen variaties in het DNA en de effecten van geneesmiddelen. De uitslag van dit DNA-onderzoek gaf de verklaring waarom ik zo heftig reageer op o. a. de bloeddrukverlagende medicijnen. De huisarts is samen met de apotheker op zoek gegaan naar een medicijn dat wel mogelijk was en naar de juiste dosering: Begin 2020 is er een medicijn gevonden dat ik wél kon verdragen.

Hierdoor zakte mijn bloeddruk van levens-gevaarlijk naar normaal tot laag. Dat was een enorme winst. Daarmee was mijn autonoom zenuwstelsel nog niet hersteld. Mijn nieuwe huisarts toonde een zeer fijne doortastendheid en is verder gaan zoeken. De volgende stap was darmflora-onderzoek waar ook weer diverse ontstekingen en aandoen-ingen aan het immuunsysteem naar voren kwamen.

Thaise Massage Goirle

Maar begin 2022 ging het weer fout en raakte mijn autonoom zenuwstelsel weer zo uit balans dat de allergieën weer fors toenamen en ik ook het kwart bloeddrukverlagend medicijn niet meer kon verdragen. Mijn huisarts is achter mij blijven staan en is weer verder gaan zoeken. Zij adviseerde toen opeens om de vitamine B12 power kuur van twee soorten B12 van 10.

vitamineb12nu.nl te gaan gebruiken. Dat ben ik gaan doen en het resultaat was (en is) werkelijk super. Het was alsof mijn levenskracht per dag toenam, de allergieën waren behapbaar en ik kon het medicijn weer verdragen. Een tijdje na het stoppen van de kuur ging het weer de verkeerde kant op.

Dat kwam na contact met mijn (nieuwe) cardioloog die zich wel oprecht verdiepte in mijn persoonlijke situatie. Hij gaf aan dat het eigenlijk niet kon dat ik ook dit medicijn niet kon verdragen omdat het lang wel goed gegaan was. Hij dacht eerder dat mijn lichaam weer uit balans was waardoor ik weer niks kon verdragen.

Na de opties die niet voldeden zoals een dieet (ik volgde al een histamine-arm dieet) en een hernieuwd bezoek aan de allergoloog kwamen we uiteindelijk tot de optie van supplementen. Bij mij ging toen het licht branden: het ging goed tijdens de Vitamine B12 kuur en het ging weer verkeerd toen ik met de kuur stopte.Dat heb ik gedaan en na overleg ben ik weer begonnen met Vitamine B12, deze keer met de 3000 mcg dosering van het Standaardpakket. Ik was heel blij dat dit toen bij mij hetzelfde positieve effect gaf als bij de power-kuur: mijn lichaam heeft blijkbaar Vitamine B12 nodig om goed te kunnen functioneren en goed in balans te blijven.

Thaise Massage Met HappyVoor mij was dit een belangrijke ontdekking: het was het ontbrekende puzzelstukje dat positief heeft bijgedragen aan het verhelpen van mijn jarenlange onopgeloste klachten. Gezien mijn persoonlijke ervaringen met de positieve invloed van Vitamine B12 op het herstel van mijn gezondheid en de spectaculaire toename van mijn energie, is het jammer dat het B12 probleem medisch gezien nog te vaak gemist, dan wel onderschat wordt (maysa thaise massage reviews).

(64 jaar) uit Oldebroek, Augustus 2021 : “Ik ben moeder van mijn 38-jarige zoon Matthijs die door een aanlegstoornis een matig verstandelijke beperking heeft. thaise massage zedelgem. Ondanks zijn beperking is Matthijs van begin af aan altijd een vrolijke, opgewekte en zeer sociale jongen geweest, die het met iedereen goed kon vinden; graag praatjes maakte met mensen in de buurt.

Maar ook psychisch: geleidelijk aan werden zijn interesses minder en keerde hij steeds meer in zichzelf. Zijn enthousiasme nam af, maar ook zijn zelfredzaamheid! Hij had vaak last van boze buien en geïrriteerdheid en werd echt veel moeilijker om mee om te gaan. Uiteindelijk de AVG-arts geraadpleegd die hem antidepressiva wilde geven en op de wachtlijst wilde zetten voor therapie.

In eerste instantie dachten we dat het lag aan een slechte rouwverwerking door het overlijden van mijn vader, Matthijs' grootste vriend.. En vlak daarna ook nog het verlies van een opa en oma, zijn zijn broers getrouwd en uit huis gegaan, kortom, de ingrijpende veranderingen van de laatste jaren. - thaise massage sleidinge. Maar er was toch meer aan de hand..

Ik heb altijd veel verbinding gehad met Matthijs, maar dat was nu helemaal weg. Zijn blik was troebel en afwezig, net of hij niet meer in z’n lijf zat. En genoot hij voordien enorm van vissen, dvd’s kijken-luisteren en van lekker buiten zijn, nu was hij niet meer naar buiten te krijgen.

Thaise Massage Zwolle

Zelfs eten deed hem niets meer terwijl hij altijd zo’n lekkerbekkie was.. Zo intens verdrietig! De laatste 2 jaar waren voor mijzelf slopend.. De tergende onzekerheid, omdat ik niet wist wat hem mankeerde. En de toenemende frustratie: niets hielp meer; supplementen, medicatie tegen de doordringende hoest, ook de natuurarts kon ons niet meer verder helpen..

En ik moest hem echt bij alles helpen; ik had nu écht een gehandicapt kind! Het is afschuwelijk om je lieve kind waar je altijd zo’n nauwe band mee hebt gehad en die zo kon knuffelen, gek met mensen en dieren was, zo te moeten zien afglijden naar het niveau van een bejaarde man met dementie..

Soms was zijn uiterlijk zo grauw en oud dat ik dacht, je hoeft alleen nog maar je ogen te sluiten en dan ben ik je kwijt! God zij dank keerde het tij echter toen ik met hem een korte wandeling maakte en ik totaal geen contact meer met hem kreeg; hij oogde zo bleek en moe en het was op dát moment dat er iets begon te dagen in mijn herinnering (thaise body massage happy ending).

per dag. Zou dát het misschien kunnen zijn dacht ik!? Ik ben toen meteen gaan graven op het internet en schrok me wezenloos van de lange lijst met klachten die door een B12 tekort veroorzaakt worden.. Maar nog belangrijker…de klachten van Matthijs kwamen allemaal op de lijst voor! Toen was er voor mij geen twijfel meer en nog diezelfde dag heb ik contact gezocht met de B12 kliniek in Amsterdam.

De arts is daar meteen begonnen met 1000 mcg B12 injecties. In het begin zagen we iets verbetering, maar de verergerings-klachten maakten dat het juist nog moeilijker ging dan voorheen; hele dagen onrust, irritatie, hij was onuitstaanbaar op sommige momenten, ruim 12 weken lang, mijn gevoel zei me echter om door te gaan.

Thaise Massage Heerlen

Hij werd er zo boos om dat ik naar een andere manier moest gaan zoeken en zo kwam ik uiteindelijk bij Bo Baden van vitamineb12nu. nl uit waar ik na een zeer goed en verhelderend gesprek begonnen ben met de Sanacore B12 zuigtabletten. In eerste instantie met het Power Pakket, maar dat was toch te heftig.

Hij had nog wel veel last van verergeringsklachten, wat ook weer maakte dat ik toch soms twijfelde.. Maar sinds een week of 5 zien we het nu echt de goede kant op gaan! En als ik nu het verschil zie met een jaar geleden, dan kan ik alleen maar diep dankbaar zijn, want ik heb mijn kind weer terug! Langzaam maar zeker zie ik hem opknappen, zijn vrolijkheid keert terug.

Hij komt weer met grapjes en ideetjes en spreekt bekende mensen van buiten ons gezin weer aan, deze week is hij weer voor het eerst met de hengel bij de vijver geweest, dat is zó heerlijk om te zien.. Kortom...hij gaat weer steeds beter in z'n vel zitten en daar ben ik zo blij om! We zijn er nog niet, er moet nog veel herstellen maar ik ben met dit resultaat al super gelukkig! Ik weet nu ook zeker dat deze opgaande lijn zich gaat doorzetten.

Ze hadden nog nooit gehoord dat een B12 tekort zoveel schade kan aanrichten! Tegelijk een eye-opener omdat een b12 tekort bij (verstandelijk) gehandicapte mensen tot nu toe bijna niet herkend wordt, omdat de meesten van hen zich niet goed kunnen verwoorden en uitdrukken. De orthopedagoge van Matthijs zou zich er meer in gaan verdiepen, dat is toch mooi.

Je kunt er je kind maar ook jezelf heel veel ellende mee besparen! Ik ben nu zelf overgegaan op het powerpakket B12 en sindsdien voel ik me zelf ook veel beter. Het B12 tekort blijkt in de familie van mijn moeders kant te zitten, want mijn andere zoon en 2 kleinkinderen hebben het ook, zij krijgen nu door “Matthijs” gelukkig vroegtijdig de suppletie die ze nodig hebben! Dat gun ik van harte aan iedereen!! Een zeer dankbare moeder” (66 jaar) uit Nijmegen, Juli 2021 : “Hallo Bo Ben blij dat ik je site heb gevonden, dat heeft een hele positieve wending in mijn leven gegeven.

Thaise Massage Tijdens Zwangerschap

In de loop van de tijd kreeg ik vreselijke eczeem, 3 weken voor in het ziekenhuis gelegen, ik was toen 19…. ik ben nu 66, en het is nooit overgegaan; het kreeg wel een naam: Ligon Ruben Planisch. Later kreeg ik te horen, als er een verjaardag was, en mijn man ging er alleen heen, “oh is ze weer ziek”!! Ik voelde me altijd ziek (grieperig gevoel) (thaise massage tilburg reeshof).

Om kort te zijn en alle onderzoeken te besparen: ik ben een kleine 60 jaar ziek geweest, en is mijn leven daardoor verziekt! Tot een paar maanden geleden was ik het helemaal genoeg, en wilde er een eindje aan breien. Ik had gehoord van Bo Baden, en dacht ik ga toch eens kijken op de site, wat ik daar las…..ik had bijna alle symptomen van B12 tekort. thaise massage mortsel antwerpsestraat.

Latest Posts

Thaise Yoga Massage

Published Sep 06, 23
10 min read

Thaise Massage Porno

Published Sep 02, 23
4 min read

Cursus Thaise Massage

Published Aug 31, 23
5 min read